Monedă:

Cerere de Distribuitor

Compania noastră este importator direct de uși de interior și exterior de înaltă calitate. Noi oferim produse de calitate la prețuri competitive și facem tot posibilul să fim întotdeauna actuali și căutați pe piață. Datorită politicii de succes a companiei, și lunga noastră experiență, am reușit să devenim unul dintre principalii importatori de uși pentru Bulgaria.

De ce să ne alegeți pe noi ca partenerul dvs. de afaceri?

- Păstrăm în stoc permanent toate modelele de uși în depozitele noastre.
- Noi asigurăm transport direct pentru comanda dvs. către orașul respectiv în anumite zile ale săptămânii, ceea ce vă face să vă simți încrezător că întotdeauna veți fi corect cu clienții dvs.
- Avem o gamă largă de produse de uși de interior și exterior, care pot satisface nevoile tuturor clienților.
- Actualizăm continuu gama în concordanță cu cererea pe piață și întotdeauna depunem eforturi pentru a fi în pas cu moda.
- Noi oferim reduceri foarte mari către toți distribuitorii noștri și oferte atractive atunci când comandă cantități mari.

Ce vă vom oferi?

- Vom pregati echipa dvs. pentru a putea face față sarcinilor atribuite la nivel profesional.
- Vom furniza materiale promoționale prin care munca noastră comună va fi mai ușoară. Vom promova produsele pe care le oferiți.
- Vom furniza mostre de culori, tocuri și pervaze pentru a permite clienților să facă cea mai bună alegere.
- Va oferim sfaturi telefonice prin reprezentanții noștri de vânzări, pentru a fi totul corect, pentru a nu apărea greșeli sau neînțelegeri.